13

Maxdent ordinacija

Maxdent stomatološka ambulanta se nalazi u Serdara Jola Piletića br 6 u Podgorici. Naš tim je stručan i spreman da vam pomogne u svim stomatološkim problemima sa kojima se susrećete. Radimo i sa fondovskim pacijentima koji će kao i svi dobiti najbolju moguču pomoć i njegu od našeg osoblja.

Naš tim

Dr Lazar LopičićStomatolog
Dr Lazar Lopičić rođen u Podgorici. Završio stomatologiju na Stomatološkom fakultetu pri Univerzitetu Beograda 2004 godine. Od tada radi u struci kroz niz državnih i privatnih ambulanti. Njegov temeljan karakter mu omogućaje da prenese do tančina situaciju, znanje i mogućnosti svim svojim pacijentima. Kao dobar i ponosan roditelj voli da radi sa djecom.
Dr Vladimir LopičićHirurg
Dr Vladimir Lopičić rođen u Podgorici. Završio stomatologiju na Stomatološkom fakultetu u Beogradu, zatim je specijalizirao Oralnu hirirgiju na Medicinskom fakultetu u Nišu kod istaknutok mentora Prof Dr Nikole Burića. Prošao praksu u Njemačkoj u jednoj od najboljih hirurških ambulanti specijalizovanih za stomatologiju. Kad nije na poslu ili daljim specijalizacijama, provodi vrijeme sa svojom ženom i troje djece.
Jovana VulikićSestra
Jovana Vulikić rođena u Podgorici. Završila srednju Medicinsku školu u Podgorici smjer stomatološka sestra.
Sabrina JelićSestra
Sabrina Jelić rođena u Njemačkoj gdje je i završila smjer za zubnog tehničara 2000 godine.